top of page
Over ons .jpg

KMS Metaal, al meer dan 25 jaar een begrip in de Metaalindustrie.

KMS Metaal is opgericht in 1996 door de heren Kamphuis, Muis en Stoel. Het drietal is begonnen in een oude varkensstal in een buitengebied van Hardenberg en verruilde de varkensstal in 1998 voor een bestaand bedrijfspand aan de Lage Inkweg 2 in Hardenberg. In 2002 werd op het perceel Lage Inkweg 2a, de huidige locatie van KMS Metaal, een nieuw bedrijfspand gebouwd. Sinds 2016 zet Bennie Kamphuis als enig directielid het bedrijf zelfstandig voort. Hij wordt hierin ondersteund door een vakkundig team van werknemers. Door de betrokken houding en hoge leverbetrouwbaarheid is KMS Metaal in de loop der jaren uitgegroeid tot een succesvolle onderneming.
 

_DSC4898-HR.jpg

Draai- en freescapaciteit

KMS Metaal heeft een uitgebreid machinepark met een draaicapaciteit van ø20 – ø2000, en een maximale freescapaciteit op de Bedfreesbank van  x=4500, y=1200, z=1800 en een slag van 4000 met tafelgrootte van 2000*1800 op de Kotterbank.

Enkelstuks en seriewerk

Flexibel in levertijd

Wij produceren van enkelstuks tot middelgrote series draai- en freesproducten.
 

Wij zijn een klein, dynamisch bedrijf. Door de korte lijnen, en hierdoor het persoonlijk contact, kunnen wij bij een spoedopdracht snel inspringen op de wensen van onze klant.
 

ISO9001 gecertificeerd

Alle producten worden volgens een TÜV Rheinland ISO9001 gecertificeerd bedrijfsproces gefabriceerd en gecontroleerd met modern meetapparatuur in een geconditioneerde meetkamer.

Bennie Kamphuis  
 

proberen.png

Modern machinepark en hoog serviceniveau.

Om aan de hoge eisen van onze klanten te kunnen voldoen, beschikt KMS Metaal BV over een modern en uitgebreid machinepark. Wij zijn uiterst flexibel en spelen betrouwbaar in op de wisselende capaciteitsbehoefte van de afnemers. Dit staat samen met onze jarenlange ervaring en vakmanschap garant voor kwalitatief hoogwaardige producten.

Wij zijn een relatief kleine organisatie, waar de kracht ligt in de korte lijnen en hierdoor de toegankelijkheid voor klanten. Wij denken graag mee, zoeken naar oplossingen en daar waar nodig bieden wij technische ondersteuning.

KMS Circulair.

proberen.png

Wij vinden het belangrijk dat ons afval op een verantwoorde manier wordt afgevoerd. Zo scheiden wij voor recycling het afval van bewerkte materialen en maken wij gebruik van duurzame koel- en smeermiddelen. Ook het olie-water-emulsie wordt voor recycling afgevoerd. Daarnaast bieden we onze RVS spanen ook aan voor de interieurbouw.

KMS Circulair

Aanvragen.

Bedankt voor je aanvraag!

Wilt u weten of KMS Metaal iets voor u kan betekenen, dan kunt u bellen naar 0523-272085 of onderstaand contactformulier invullen. Wij streven ernaar om uiterlijk binnen 2 werkdagen te reageren.
 

Bedrijfslocatie.

Vacatures.

Er zijn momenteel geen vacatures beschikbaar.

Lage Inkweg 2a

7772 BA, Hardenberg

Tel.nr.  0523-272085

Algemeen: info@kmsmetaal.nl 
Financieel: administratie@kmsmetaal.nl 

Voor vragen, bel ons: 

0523-272085

Werken bij KMS
bottom of page